Julia Boschman ontroert met bijzonder mooie woorden voor Remi uit 'K2 zoekt K3'
COS
Julia Boschman ontroert met bijzonder mooie woorden voor Remi uit 'K2 zoekt K3'
Foto: Instagram @remi_de_smet

De meisjes van K3 kwamen donderdag langs bij Radio2 op de zeedijk van Blankenberge. Kim Debrie liet ze een postkaartje naar het thuisfront schrijven.

Hanne Verbruggen schreef haar kaartje naar Odette, een omaatje in haar straat. Ooit was Hannes post in Odettes brievenbus terechtgekomen. Sindsdien praten ze vaak met elkaar. "Ik vind dat zo'n lief mensje", vertelt het K3'tje op Radio2.

Marthe De Pillecyn schreef dan weer een kaartje naar haar eigen grootouders. Ze heeft de afgelopen tijd heel wat feestjes moeten missen. "Ik heb een kaartje waarin ik beloof dat ik heel snel bij hen mosseltjes ga eten", zegt Marthe.

Julia Boschman koos een zwart-wit kaartje. "Ik vind het leuk om geschiedenisfilms en van die dramaseries met kostuums te kijken. En de persoon naar wie ik het kaartje heb gestuurd houdt ook van dat soort musicals, want het is een kaartje aan Remi."

"Remi heeft ook meegedaan aan 'K2 zoekt K3'. Wij waren kamergenootjes en wij zijn daar eigenlijk echt heel goede vrienden geworden, dus mijn kaartje is voor Remi om hem te bedanken voor alle steun", zegt de Nederlandse blondine.

"Ik heb erop geschreven: 'Lieve Remi, ik ben nog altijd superdankbaar dat ik jou heb ontmoet tijdens 'K2 zoekt K3' en altijd als ik jou nu op een podium kan zien stralen, ben ik supertrots op jou. Jouw steun heeft mij enorm geholpen. Team Plopfilm en Ben & Jerry's forever.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.