Julia Boschman ondervindt lastig probleem nu ze enkele maanden bij K3 zit
COS
Julia Boschman ondervindt lastig probleem nu ze enkele maanden bij K3 zit
Foto: Photonews

Julia Boschman heeft haar start niet gemist als K3'tje. De 20-jarige Nederlandse beleefde de afgelopen maanden de ene na de andere primeur.

Julia Boschman werd eind november aangeduid als de opvolgster van Klaasje Meijer. Sindsdien zat ze nog niet stil. Zo bracht ze met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn al een heleboel nieuwe nummers uit en zat ze als coach in 'The Voice Kids'. Natuurlijk waren er ook veel optredens.

De meeste shows maakten deel uit van de 'Kom Erbij'-tour. Die vergden heel veel van het kersverse K3'tje. "Als je vier dagen na elkaar drie shows per dag moet geven... Dan voel ik aan mijn hele lijf dat ik tot het uiterste ben gegaan en lig ik uit te puffen in mijn bed", zegt Julia in Dag Allemaal.

Julia is er wel al helemaal aan gewend om bij K3 te zitten. "Het leven van een K3’tje past bij mij. Al hoop ik dat ik de komende maanden sterkere stembanden krijg. Na een weekend vol optredens voel ik dat die wat training kunnen gebruiken", besluit Julia Boschman in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.