Julia Boschman neemt besluit nu ze K3'tje is: "Hoeft niet dat er zo naar mij gekeken wordt"
COS
Julia Boschman neemt besluit nu ze K3'tje is: "Hoeft niet dat er zo naar mij gekeken wordt"
Foto: VTM

Julia Boschman is nu al bijna twee maanden een K3'tje. Haar leven is sinds de finale van 'K2 zoekt K3' aanzienlijk veranderd.

Julia Boschman heeft kort na haar overwinning bij 'K2 zoekt K3' iets besloten over haar Instagrampagina. Ze heeft een groot deel van haar bikinifoto's weggehaald. En dat was niet op vraag van Studio 100. "Dat heb ik wel gewoon zelf besloten", benadrukt Julia bij 'De Telegraaf'.

Julia heeft haar werkgever uiteraard om bepaalde richtlijnen gevraagd, maar die vallen naar eigen zeggen goed mee. "Als ik een keertje een glas wijn in m'n hand heb, dat mag gewoon. We zijn gewoon volwassen vrouwen."

Geen schande

"Als we daarmee op een foto zouden staan, is dat geen schande", vervolgt Julia. "Die mogen we ook gewoon plaatsen. Net hetzelfde met bikinifoto's. Maar ik had gewoon voor mezelf meer zoiets van: het hoeft niet dat er op zo'n manier naar mij gekeken wordt."

Voor 'K2 zoekt K3' had Julia zo'n 1000 volgers. Sinds haar deelname aan 'K2 zoekt K3', maar vooral na haar overwinning zijn dat er nu meer dan 200.000. "Da's toch een ander verhaal. Zoveel mensen hoeven me dan ook weer niet in een bikini wandelend uit de zee te zien", besluit Julia. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.