Julia Boschman heeft een boodschap voor Klaasje Meijer: "Hier ben ik benieuwd naar"
COS

Klaasje Meijer zag eind november hoe haar plaatsje bij K3 werd ingenomen door Julia Boschman. Klaasje gaf in februari zelf aan te willen stoppen bij de groep.

Klaasje Meijer gaf al aan erg tevreden te zijn met Julia Boschman als haar opvolgster. Ze is ervan overtuigd dat ze het heel goed zal doen. Klaasje beloofde ook zeker een keertje koffie te zullen gaan drinken met het nieuwe K3'tje om haar ervaringen te delen.

Dat afspraakje of een telefoontje is er nog niet gekomen. "Dat staat wel op de planning en ze heeft me al een appje gestuurd van 'Als je tijd hebt...' en 'Hou je dit nummer?', maar inmiddels heb ik dus een ander nummer", vertelt Julia bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.

Klaasje

Contact zal er in de nabije toekomst zeker nog komen, maar wat wil Julia nu eigenlijk het liefste te weten komen van Klaasje? "Ik ben gewoon heel benieuwd hoe zij het allemaal heeft ervaren de afgelopen jaren", zegt Julia.

"Ze hoeft me niet voor te bereiden op het ergste, maar gewoon hoe zij het allemaal vond. Dan kan ik meteen voor mezelf een beetje reflecteren van hoe zou ik het anders kunnen doen om het voor mezelf positiever te draaien of ervoor te zorgen dat ik dit heel lang ga willen doen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.