Julia Boschman doet vaststelling bij K3-collega's: "Doe ik binnen zes jaar misschien ook niet meer"
COS
Julia Boschman doet vaststelling bij K3-collega's: "Doe ik binnen zes jaar misschien ook niet meer"
Foto: Photonews

Onlangs kwam er een einde aan de 'Kom Erbij'-shows van K3 in Vlaanderen. Ze stonden onder meer in Hasselt, Antwerpen en Oostende.

In 'K3 vlogt' op VTM GO nemen de meisjes van K3 ons mee achter de schermen van de show in Oostende. Daar komt Julia Boschman tot een opvallende constatatie over haar collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

"Het is vijf minuten voor aanvang van de show en ik denk dat Hanne en Marthe nog steeds niet boven zijn. Ik ben als enige nog steeds heel braaf meteen op tijd. Maar misschien doe ik dat over zes jaar ook niet meer", bedenkt Julia zich.

Even later wandelt ook Marthe naar boven. Ook Hanne haast zich - in het gezelschap van Jef Oomen en Marie Verhulst - naar boven. Jef en Marie werken achter de schermen mee. Zo sprak Marie de boodschap in die het publiek net voor de show te horen krijgt.

"Eindelijk, zeg. Op al die mensen moeten wachten", klinkt het backstage bij Marthe wanneer ze de vlogcamera ziet. "Dat snap je toch niet. Wij moeten altijd wachten op anderen mensen. Wij zijn zelf altijd op tijd", zegt Marthe, die haar lach niet kan inhouden. "Ik zei het toch", richt Julia zich lachend tot de camera.

Meer nieuws

Meer nieuws

.