Julia Boschman beleeft fantastisch moment: Eerste ontmoeting met dit originele K3'tje
COS
Julia Boschman beleeft fantastisch moment: Eerste ontmoeting met dit originele K3'tje
Foto: VTM

De finale van 'K2 zoekt K3' was al bijna vier maanden geleden. Inmiddels heeft Julia Boschman met haar collega's al een gouden plaat gescoord én zijn de eerste optredens van de 'Kom Erbij!'-tour al achter de rug.

Julia Boschman, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hebben donderdag hun groot hart laten zien. Zo brachten ze het nummer 'Nooit Meer Oorlog' uit. Alle opbrengsten daarvan gaan naar de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. 

Daarnaast maakten ze tijdens de tv-show 'Oekraïne 1212' deel uit van het belpanel. In dat panel zat nog een opvallende BV: Kristel Verbeke. Een eerste ontmoeting met de nieuwe collega van haar opvolgsters kon natuurlijk niet ontbreken na de show.

Kristel sprak tijdens 'K2 zoekt K3' haar voorkeur voor Diede uit, maar benadrukte wel dat ze er zeker van was dat Julia het erg goed zou doen. Dat heeft het originele zwartharige K3'tje nu ook echt aan Julia kunnen zeggen. Een dikke knuffel zorgt voor een prachtig beeld op de Instagrampagina van K3 Highlights.

"Zo mooi hoe tevreden Hanne kijkt. En Marthe zo blij", klinkt het in de reacties. "Dit is gewoonweg te schattig. Dit gaat op het lijstje van een van de mooiste momenten van 2022", verklaart een fan. "Wat leuk dit! De K3-familie", merkt nog iemand op. "K4", schrijft Marthe zelf bij een groepsfoto.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CbPg0zyMI5b/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CbPkstNNFoM/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.