Josje Huisman reageert opmerkelijk na geruchten over vervanging van K3'tje Hanne tijdens Sintshows
COS
Josje Huisman reageert opmerkelijk na geruchten over vervanging van K3'tje Hanne tijdens Sintshows
Foto: Photonews

Op 3 en 4 december staan de meisjes van K3 in het Antwerpse Sportpaleis tijdens 'De Grote Sinterklaasshow'. Marthe De Pillecyn en Julia Boschman moeten het nog tot eind januari zonder Hanne Verbruggen doen.

Hanne Verbruggen mag op doktersadvies niet meer optreden tot haar bevalling. Studio 100 vond bij 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel een tijdelijke vervangster voor de 'Kom Erbij'-shows in Nederland. Voor de Sintshows in België krijgen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman echter assistentie van iemand anders.

Wie er naast Marthe en Julia zal optreden, wordt pas duidelijk tijdens de show. Natuurlijk gaan er veel geruchten rond. Zou het Remi van 'K2 zoekt K3' worden of misschien toch Marie Verhulst? Ook de naam van Josje Huisman doet de ronde. Zij voedde de geruchten onlangs door een comment op TikTok te liken.

Nu reageert Josje op Instagram Stories. "Ik word gewoon net gebeld door Shownieuws om te vragen of ik de Sinterklaasshow van K3 ga doen", zegt ze, waarna ze haar wenkbrauwen optrekt. "Ga ik dat? I don't know. Weet jij het? Weet ik het?", klinkt het mysterieus.

"Ik ben sowieso een beetje in de war, want ik snap niet al dat geheimzinnige gedoe", bedenkt Josje zich vervolgens. "Ik dacht dat er al iemand was om Hanne te vervangen. I'm so confused. Maar misschien is dat het hele idee erachter, dat iedereen aan het speculeren slaat."

Maar wat blijkt? Josje vindt het wel een leuk idee. "Het lijkt me enig om te doen. Waarom niet? Eén zo'n show. Huppakee. Maar ik denk niet dat ze mij gaan bellen, hoor. Ik weet ook niet of ze m'n nieuwe nummer hebben. Maar mag altijd. Ik wil wel 'Oya Lélé' zingen, want da's m'n lievelingslied."

Meer nieuws

Meer nieuws

.