Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' praat zijn mond voorbij over goede vriend Christoff: "Hij is heel gelukkig met hem"
COS
Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' praat zijn mond voorbij over goede vriend Christoff: "Hij is heel gelukkig met hem"
Foto: Instagram @jorendumont

Joren Dumont kennen we van zijn deelname aan 'Blind Getrouwd'. Vorig seizoen trouwde hij met Lien Opdebeeck, maar hun huwelijk hield geen stand.

Joren Dumont kwam sommige mensen bij zijn introductie in 'Blind Getrouwd' bekend voor. Zijn beste vriend is niemand minder dan zanger Christoff. Die stelde hem jaren geleden voor aan Kathleen Aerts, met wie Joren vervolgens een tijdje samen was.

Joren hield aan zijn 'Blind Getrouwd'-avontuur geen vrouw over, maar wel een aantal erg goede vrienden. Zo ziet hij Brecht van alle kandidaten nog het vaakst. Ze waren onlangs samen van de partij tijdens de Foute Party.

"Ik hem hem ook aan mijne copain Christoff voorgesteld en het klikt heel goed. Maar trek geen voorbarige conclusies: ze zijn elkaars type niet en Christoff lijkt me heel gelukkig met Ritchie", zegt Joren in Dag Allemaal.

We hebben momenteel die bevestiging niet nodig van wat het tussen ons is.

Joren lijkt zo zijn mond voorbij te praten over de relatiestatus van zijn goede vriend. Christoff en Ritchie gingen in 2021 na een relatie van vier jaar uit elkaar, maar benadrukten goede vrienden te blijven en aan die belofte hielden ze zich.

Christoff en Ritchie leken de afgelopen twee jaar vaker met elkaar op te trekken dan toen ze verloofd waren. Een label willen ze echter niet meer op hun relatie kleven. Dat vertelde de zanger recent aan Birgit Van Mol in 'Het Vakantiehuis'.

"Ritchie is nog altijd in mijn leven. We verstaan elkaar beter dan ooit. Het klevertje 'wij zijn samen' plakt er niet op, maar wij komen supergoed overeen. We hebben momenteel die bevestiging niet nodig van wat het tussen ons is", aldus Christoff.

Meer nieuws

Meer nieuws

.