Interview Jonas Van Geel en Jelle Cleymans over hun lange vriendschap: “Heftige dingen”
WVDS
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans over hun lange vriendschap: “Heftige dingen”

De band ‘Cleymans & Van Geel’ is nog niet zo lang bekend bij het grote publiek. Wat veel mensen wellicht niet weten, is dat de vriendschap tussen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel al heel ver teruggaat in de tijd.

In een interview met Showbizz24 geven de twee muzikanten meer uitleg bij het ontstaan van hun vriendschap. “Destijds toen we elf of twaalf jaar waren, speelden Jonas’ papa en mijn moeder samen in een televisiereeks”, vertelt Jelle Cleymans. “Een paar jaar later speelden ze weer samen in een andere reeks en toen kwamen wij elkaar opnieuw tegen in de backstage.”

“Die vriendschap is echt gegroeid tijdens de cruciale fases in ons leven”, gaat Jelle verder. “Die eerste pint gaan drinken, eerste theatervoorstelling maken, Jonas die ging studeren, voor mij kwam ‘Spring’, … Allemaal heftige dingen in ons leven die we met z’n tweeën hebben beleefd.”

Het kwam zelfs zo ver dat Jelle en Jonas twee jaar samen hebben gewoond. “Dat viel serieus tegen, daarom heeft het maar twee jaar geduurd”, grapt Jonas Van Geel. “Uit voorzorg hebben we beslist om niet meer samen te gaan wonen en ik denk dat dat de reden is dat we nu samen liedjes zingen”, sluit Jonas af met een glimlach.

Bekijk het volledige gesprek met Jelle Cleymans en Jonas Van Geel via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.