Interview John Terra lanceert driedelig album en drukt opvallende wens uit
WVDS

John Terra staat dit jaar meer dan 50 jaar op de planken. De 70-jarige zanger bracht eigen hits uit, maar werkte zowel als schrijver als producer ook mee aan nummers voor grote Belgische artiesten.

Onlangs bracht John Terra een nieuwe single uit. De titel is ook meteen de naam van het nieuwe album dat eraan komt: ‘Even van de Wereld’. 

“Ik ben heel blij met de single en ik heb A-rotatie op Radio 2 dus dat maakt mij enorm gelukkig. Er komt ook een drieluik cd uit, waarvan één deel met een overzicht van mijn carrière. Een tweede luik met liedjes die ik voor collega’s heb geschreven. En een derde luik met allemaal nieuwe nummers.”

Verder heeft John nog een heel uitdrukkelijke wens. Nu dit jaar ‘Tien Om Te Zien’ terug zijn opstart maakt. “Ik ben blij dat Tien Om Te Zien terug zal zijn, alleen mag het niet eenmalig zijn voor de zomer, vind ik.” 

“Ik ben altijd een voorvechter geweest voor het Vlaamse lied. Ik hoop dat er na de zomer een verlenging komt van Tien Om Te Zien. Tuurlijk hoop ik er dit jaar bij te zijn op het podium."

Bekijk het interview in de video hieronder

Meer nieuws

Meer nieuws

.