Jo Vally heeft duidelijke mening over vaccinatie na hartaanval muzikant: “Zoiets kan toch niet!”
LHX

Marijn Devalck heeft besloten om enkel op te treden met een mondmasker, uit protest tegen artiesten die zich niet laten vaccineren tegen het coronavirus. Collega Jo Vally zou het zelf niet doen, maar begrijpt zijn keuze wel.

Jo Vally vindt het noodzakelijk dat iedereen zich laat vaccineren. “En ik wéét waarover ik spreek”, zegt hij in Dag Allemaal. Vorige maand werd er immers een muzikant van hem onwel.

“Bleek dat mijn muzikant een hartaanval had”, vertelt hij. “De MUG heeft hem in allerijl naar het ziekenhuis van Aalst gevoerd.” Wat er toen gebeurde, sloeg alle verbeelding. 

“Ze mochten het hospitaal niet binnen. Het lag er namelijk vol antivaxers die door de Brusselse ziekenhuizen waren doorgestuurd”, zegt hij. Het gevolg: ze moestenn doorrijden naar het ziekenhuis in Gent. “Zoiets kan toch niet!”, vindt Jo. 

De muzikant is er gelukkig weer bovenop, maar Jo is er nog steeds niet goed van. “Dat mensen die hoogdringend zorg nodig hebben, geen bed krijgen door die koppigaards, dat vind ik een brug te ver!”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.