Jo Vally eerlijk: “Of ik gedacht heb aan stoppen?”
PMN

In maart 2020 ging ons land voor de eerste keer in lockdown door de coronacrisis. Onze Vlaamse artiesten konden plots niet meer optreden en moesten hun fans heel lang missen.

Ook voor de Vlaamse zanger Jo Vally was het schrikken. “Een donderslag bij heldere hemel. We hebben dat zo goed mogelijk proberen op te lossen”, zegt hij..

“We hebben ook wel wat steun gekregen, maar het heeft wel tamelijk lang geduurd voor men de entertainmentsector wat meer steun gaf dan in het begin.”

“Maar goed, we hebben het overleefd. We zijn nu vooral heel blij dat we opnieuw van start kunnen gaan. Hopelijk mag het terug worden zoals het ooit geweest is.”

Jo Vally bleef niet bij de pakken zitten en ging creatief om met de nieuwe situatie. “Ik heb heel die tijd wel tuinconcertjes gedaan voor de fans”, legt de zanger uit. “Ik heb ook huiskamerconcerten gedaan en streamings. Ik ben wel met muziek bezig gebleven.”

“Of ik gedacht heb aan stoppen? Stoppen zou achteruitgang zijn en dat is niet goed.”

De versoepelingen maken het voor artiesten opnieuw mogelijk om op te treden voor een groter publiek en dat juicht Jo Vally toe. “Ik ben echt superblij dat we nu terug voor een groter publiek mogen spelen. Ook mijn crew is daar ook heel blij voor. Dat is waarvoor we het doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.