Interview Jo Vally belooft straffe stunt bij nieuw project ‘Zomer in mijn straat’
WVDS

Jo Vally lanceert binnenkort zijn nieuwe project ‘Zomer in mijn straat’. Showbizz24 vroeg hem wat we daarvan mogen verwachten.

“Doordat we tijdens corona allemaal hebben stilgezeten, is er een nieuw project gegroeid”, legt Jo Vally uit. “Toen we stilaan weer mochten optredens, dachten we: ‘we gaan iets meer doen’. Nu we eindelijk ‘vrij zijn’, gaan we van de zomer eens écht feesten.”

Een hele ploeg goede medewerkers lag aan de basis van het idee, zegt Jo. “We zetten een prachtige tent neer met alles erop en eraan. We gaan heel wat evenementen organiseren en hopen nu op goed weer. We hebben wel een tent, maar goed weer is altijd leuker.”

Er zal ook een artiestenparade komen. “Ik dacht eraan om jongere artiesten te vragen, plaatselijke vedetten uit de omgeving. Ik vind het leuk om die mensen bij ons op het podium te nemen en te zeggen ‘doe je ding maar’. Ik ben benieuwd wat ze zullen laten zien.”

Ten slotte belooft Jo Vally nog uit te pakken met een straffe stunt. Hij voorziet een special guest en verwijst daarbij naar ‘The Masked Singer’ want het zou iemand zijn die ze nog even ‘achter het masker’ houden. Maar is het ook een ex-deelnemer van het programma? “Dat mag ik niet zeggen hé”, lacht Jo. “Surprise.”

De opening van 'Zomer in mijn straat' is op 1 juli. Bekijk het uitgebreide programma hier.

Bekijk het volledige gesprek hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.