Interview Jeroen Verdick gaat verrassen met persoonlijke thema’s in zijn eerste zaalshow
WVDS

Jeroen Verdick heeft drie jaar lang het voorprogramma gespeeld van Jens Dendoncker, maar nu zet hij de stap naar een eigen avondvullende show. Jeroen vertelt graag wat mensen mogen verwachten van zijn show.

“Het is de eerste keer dat ik helemaal alleen op het podium zal staan. Mensen gaan me vooral beter leren kennen. Ik ga me volledig bloot geven en smijten op het podium. Het gaat een heel energieke show zijn”, vertelt Jeroen Verdick aan Showbizz24.

Je eerste show breng je onder de titel ‘Alleen’, zit er een bepaalde boodschap achter? “Er hangt altijd een negatieve connotatie aan het woord ‘alleen’. En ik wil de boodschap meegeven dat alleen zijn niet altijd slecht is. En dat je alleen ook het verschil kan maken in de wereld.“

En de thema’s voor zijn show die haalt Jeroen uit zijn persoonlijk leven. “Ik ben sinds een jaar niet meer alleen. Ik heb een vriendin en ik ben pluspapa geworden. Dus over die veranderingen in mijn leven zullen er zeker moppen in de show zitten.”

“Ik ga het ook hebben over het feit dat ik niet de super coole man ben. Zaken die ik heb meegemaakt in mijn jeugd, tijdens het uitgaan. Mensen gaan me heel goed leren kennen tijdens de show.”

Maar één ding is het allerbelangrijkste voor de komiek. “Het is leuk dat ik een boodschap kan steken in een show, maar dat is niet het belangrijkste. Ik wil dat het publiek van het begin tot het einde strijk gaat liggen van het lachen.”

Bekijk het volledige gesprek met Jeroen in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.