Jente Pironet uit 'Liefde Voor Muziek' liet zich opnemen na Portland-exit Sarah Pepels: "Nog altijd paniekaanvallen"
COS
Jente Pironet uit 'Liefde Voor Muziek' liet zich opnemen na Portland-exit Sarah Pepels: "Nog altijd paniekaanvallen"
Foto: VTM

In 'Liefde Voor Muziek' maakten we kennis met Jente Pironet en Sarah Pepels van Portland. Vlak voor de uitzendingen besloot Sarah de band te verlaten.

Sarah Pepels verraste iedereen toen ze kort na de opnames van 'Liefde Voor Muziek' besloot om Portland te verlaten. "Ik probeerde grenzen te stellen, naar mijn mening tevergeefs. Ik bleef geloven dat we de situatie konden redden, maar het bleek hopeloos", klonk het statement van Sarah over de exit.

In Het Nieuwsblad vertelt Jente Pironet dat er geen contact meer is. "Ik was geen vragende partij dat Sarah zou weggaan", benadrukt Jente. "Ik was compleet van mijn melk, van de wereld", zegt de muzikant. Jente kreeg te maken met paniekaanvallen en kon naar eigen zeggen niets meer.

"Ik lag thuis in de zetel, ik geraakte er niet meer uit, mijn vriendin maakte zich grote zorgen. Ik heb er toen voorgekozen om mij te laten behandelen. Die opname heeft geholpen, ik heb ook antidepressiva gekregen. De paniekaanvallen zijn er nog altijd, maar het gaat al wat beter."

Jente is nog niet helemaal geheeld. Hij zegt dat wat er gebeurd is, zijn ziel heeft getekend. Elke aflevering van 'Liefde Voor Muziek' bekijken, deed Jente pijn. "Terwijl je daar eigenlijk trots op moet zijn", aldus de Portland-frontman.

Meer nieuws

Meer nieuws

.