Jelle Cleymans krijgt goed nieuws: “Daar ga ik niet flauw over doen”

bron: Het Belang van Limburg
door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

Jelle Cleymans heeft het opnieuw erg druk en daar is hij maar al te blij om. Zo mag hij nu ook de online editie van ‘Buitenbeenpop’ gaan presenteren.

De zaken gaan goed voor Jelle Cleymans. Ondanks de coronacrisis is zijn agenda nog behoorlijk gevuld. “Corona heeft de kaarten flink door elkaar geschud, maar voor mij liggen ze nu klaar”, aldus Jelly Cleymans in Het Belang van Limburg.

Jelle bracht een nieuw album uit met Jonas Van Geel en presenteerde in de zomermaanden op Radio2 Antwerpen. Afgelopen maandag mocht hij ook als presentator op televisie verschijnen voor het programma ‘De Positivo’s’.

“De eerste maanden had ik geen of nauwelijks werk. Nu mag ik niet klagen. Ik voel me zelfs gezegend.” Zo komt er nog een agendapuntje bij voor Jelle. Hij mag dit jaar de online editie van ‘Buitenbeenpop’ presenteren. Een festival dat het mogelijk maakt voor mensen met een beperking om naar een festival te komen.

“Het zal toch een beetje vreemd en natuurlijk niet hetzelfde als anders zijn. Daar ga ik niet flauw over doen. In elk geval gaan wij er alles aan doen om de kijkers een fijne tijd te bezorgen.”