Jelle Cleymans klapt uit de biecht over Jonas Van Geel: "Wat gaat die boos zijn dat ik dat nu zeg"
COS
Jelle Cleymans klapt uit de biecht over Jonas Van Geel: "Wat gaat die boos zijn dat ik dat nu zeg"
Foto: Photonews

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel spelen afwisselend de mannelijke hoofdrol van Jan in de nieuwe Studio 100-spektakelmusical 'Red Star Line'. Het is voor de heren niet de eerste keer dat ze in het Pop-Up Theater in Puurs schitteren.

Tot nu toe loopt de musical volgens Jelle Cleymans "zeer goed". Al zijn er natuurlijk wel dingen die af en toe mislukken, maar meestal lost de productie het op zonder dat het publiek iets heeft gezien. "Heel af en toe moeten we er echt mee ophouden", zegt Jelle in 'Achter De Schermen'.

"Ik heb daarover trouwens een heel goed verhaal over Jonas Van Geel. Oh, wat gaat die boos zijn dat ik dat nu zeg", zegt Jelle. "Er is nu aan de rand van elke tribune een soort bumper, een beetje als een botsauto. Dat is voor moest iemand zich vergissen. Dan valt alles stil."

"Jonas is iemand die heel secuur is, die van stilte houdt, heel professioneel", legt Jelle uit. "Ik was op verlof en ik krijg opeens van iedereen lachende gezichtjes doorgestuurd: 'Je raadt nooit wie de voorstelling heeft laten stilvallen.'"

"Jonas had zich in een dansje vergist en was met zijn voet tegen zo'n bumper geknald, maar net op een moment dat ze dat eigenlijk niet meer terug in gang krijgen. Dus dat was 25 minuten showstop. Oh nee, ik mag dat niet vertellen eigenlijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.