Jelle Cleymans doet straffe bekentenis over 'Liefde Voor Muziek'
COS
Jelle Cleymans doet straffe bekentenis over 'Liefde Voor Muziek'
Foto: VTM

Jelle Cleymans heeft met Jonas Van Geel een nieuwe plaat uit. 'We Kunnen Ons Redden' is het tweede album van Cleymans & Van Geel.

Jelle Cleymans staat al zijn hele leven in de spotlights als acteur en zanger. Toch kan hij nog steeds erg onder de indruk zijn, bijvoorbeeld in het bijzijn van mensen uit het vak naar wie hij opkijkt.

"Dan word ik echt een heel klein ventje", geeft Jelle toe in de podcast 'De Spiegel'. "Dan is al mijn vertrouwen weg. Ik kan heel hard geïmponeerd zijn. Dan begin ik ook te twijfelen."

"Een heel goed voorbeeld is 'Liefde Voor Muziek'. Ik kan dat nu zeggen, we zijn een paar jaar na datum. Voor mij is dat de allermoeilijkste manier op te performen. Iedereen zegt altijd: 'Da's een groot feest.' Ja... op papier wel, maar dat is ook verdorie heel stressy", zegt Jelle.

Zingen voor een publiek dat voor hem komt, geen probleem. "Maar als ik het gevoel heb van bewijs het nu maar eens, dan is het om zeep, dan is het gedaan. Ik denk dat dat mijn grootste zwakte is in mijn professionele carrière en ik geraak daar niet over", aldus Jelle Cleymans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.