Jan Leyers komt plots met erg verrassend nieuws na aankondiging over 'einde' van Soulsister
COS
Jan Leyers komt plots met erg verrassend nieuws na aankondiging over 'einde' van Soulsister
Foto: Photonews

Op vrijdag 17 maart geeft Soulsister in Heist-Op-Den-Berg een concert. Het zal een bijzonder concert worden: het laatste concert van de tournee en meteen ook het laatste voor een tijdje.

'Soulsister stopt er voorlopig mee', 'De wegen van Paul Michiels en Jan Leyers scheiden' en 'Soulsister weer uit elkaar' lazen we een week geleden via verschillende mediakanalen. Paul vertelde op Radio Nostalgie dat hij en Jan elk hun eigen weg gingen, voorlopig toch.

In het Radio2-programma Bene Bene reageert Jan Leyers op de berichten van vorige week. "Wij stoppen helemaal niet. Ik snap eigenlijk niet waar die gazetten dat allemaal halen", valt Jan uit de lucht.

"De Polle moet gezegd hebben in een interview: 'We stoppen er voorlopig mee, want ik ga in de zomer zelf spelen en Jan gaat een reisprogramma (voor Canvas, red.) maken. En volgend jaar doen we voort.' Daar hebben ze ik weet niet wat van gemaakt. Ik weet van niks. Geloof nooit wat er in de gazet staat."

Het is voor alle duidelijkheid niet het einde van Soulsister. "Het is gewoon het einde van de tournee en het einde van de optredens van dit jaar. Er zijn zoveel jaren geweest dat we in de zomer niet gespeeld hebben, een half jaar stil liggen en daarna voort doen. Dus er is eigenlijk niks aan de hand."

Meer nieuws

Meer nieuws

.