Video Jacques Vermeire eerlijk over zijn nieuwe show: “Last die van mijn schouders viel”
Jacques Vermeire eerlijk over zijn nieuwe show: “Last die van mijn schouders viel”
Foto: Photonews

Jacques Vermeire had enorme pech toen hij zijn schouder brak. Een lange revalidatie zorgde ervoor dat hij zijn nieuwe show niet kan spelen. Daarvoor bedacht hij wel een heel collegiale oplossing. Wie wou, kon z’n kaartjes omruilen naar tickets voor de nieuwste show van Urbanus.
 

Maar hoe kwam Jacques Vermeire op dat idee? “Omdat wij goed overeenkomen. Wij hadden 35 optredens gepland, uiteindelijk met annulatiekosten en toestanden. Dus dat was een win-winsituatie”, vertelt hij aan Showbizz24.

“Urbain en ik hebben altijd een goed contact gehad. Mijn manager stelde deze oplossing dan voor om de kosten te drukken. Urbanus had ook een gebrek aan zalen en wij hadden zalen ter beschikking. Zo heeft hij er een heel pak overgenomen.”

“De rest moesten we annuleren, maar dat verzachte de pijn wel. Een last die letterlijk en figuurlijk van mijn schouders viel”, zegt de komiek al lachend.

Maandag was Jacques Vermeire dé special guest tijdens de premièreshow van Urbanus in Antwerpen. Bekijk wat Jacques Vermeire vond van de nieuwe show van zijn vriend en collega in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.