Jacky Lafon heeft groots nieuws: Eindelijk mag ik het vertellen!
WVDS
Jacky Lafon heeft groots nieuws: Eindelijk mag ik het vertellen!

Jacky Lafon, de "Grande Dame" van het Vlaamse variététheater heeft groots nieuws. Ze gaat opnieuw op tournee doorheen Vlaanderen met haar nieuwe variétéshow: "Zo dankbaar". Jacky staat inmiddels meer dan 50 jaar op de planken en wil dat vieren mét haar fans.

“Het wordt een variétéshow samen met zanger Jan Wuytens en een heus showballet en ik ga alles combineren met heel veel humor”, vertelt Jacky enthousiast aan Showbizz24. 

“Alles in de show draait om mijn publiek te bedanken omdat ik al meer dan 55 jaar mag meedraaien in de showbizz. De show heet dan ook ‘Zo dankbaar’.”

“De show zal in diverse culturele centra te zien zijn om zo dicht mogelijk bij mijn publiek te kunnen staan. Ik ga ook in zalen langs gaan waar ik nog nooit heb gestaan. De show draait helemaal rond zingen, lachen en dansen.”

Jacky wil haar fans ook muzikaal in de watten leggen. “Jan Wuytens is een zanger die klassiek geschoold is en mijn doelgroep, de jongere en oudere senioren, horen dat ontzettend graag.”

En Jacky geeft haar show nog meer sterallures door een special guest uit te nodigen. “Noi Pakon gaat er ook bij zijn als special guest. Een leuke jongedame die heel wat acrobatische stunts zal doen.”

“Ik wil in deze moeilijke en harde tijden vooral veel humor brengen en de mensen heel gelukkig maken. Wanneer ze buiten gaan moeten ze zeggen: ‘Dat heeft deugd gedaan!’”

Jacky Lafon gaat op tournee in Vlaanderen in het voorjaar. HIER vind je alle informatie en tickets.

Meer nieuws

Meer nieuws

.