Jacky Lafon is ervan overtuigd bij Hugo Sigal: “Dit moet hij nu doen”

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Een maand geleden overleed Nicole van het onafscheidelijke duo Nicole & Hugo. Jacky Lafon kent Hugo heel goed en hoopt dat hij het gebeuren een plaats kan geven en opnieuw zijn gedachten kan verzetten door aan de slag te gaan.

“Ik denk dat Hugo een momentje van rust nodig heeft nu na al die commotie en pers en mensen die het allemaal supergoed bedoelen met hem. Ik ga er nu een beetje tijd over laten gaan, maar ik ga hem zeker nog bellen.”

“Hugo is een heel toffe man met ook heel veel humor. We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor wat hij voor Nicole heeft gedaan. Hij heeft zichzelf helemaal weggecijferd voor haar, dan denk ik toch ‘chapeau’.”

“Nu is het voor hem een periode om het te proberen los te laten en het gebeuren een plaats te geven. Natuurlijk zal Nicole voor eeuwig en altijd in zijn hart zitten. Hugo mag mij altijd bellen als er iets is, maar ik weet dat hij omringt is door heel veel goede vrienden en familie.”

“Bezig zijn gaat hem ook helpen. Onder de mensen komen en weten ik zie hen graag en zij zien mij graag. Zijn zinnen verzetten is heel belangrijk. Het verdriet verdwijnt wel een beetje, maar het gemis blijft”, aldus Jacky Lafon, die zelf nog niet zo lang geleden afscheid moest nemen van haar zus en neef.