Interview Jaap Reesema heeft schitterende woorden voor Regi
PMN
Jaap Reesema heeft schitterende woorden voor Regi
Foto: VTM

De Nederlandse artiest Jaap Reesema behoort tot de Regi-familie. Samen met Regi heeft hij al heel wat succesvolle nummers geschreven en hem bijgestaan in allerlei projecten.

Ondertussen tellen de Regi-fans af naar de nieuwe show ‘Regi - The Return’ die in oktober zal plaatsvinden in het Sportpaleis.

Showbizz24 vroeg aan Jaap tijdens een opnamedag van ‘Zomerhit’ of hij er ook bij zal zijn in het Sportpaleis. “Ik ga er zeker bij zijn in het Sportpaleis”, klinkt het heel enthousiast bij Jaap.

“Het is megaleuk wat we allemaal opgebouwd hebben. Ik heb zeker aan de helft van het repertoire meegewerkt en geschreven. Dat was zo’n mooie reis die we samen hebben gemaakt.”

“Ik hoop er nog lang onderdeel van te mogen uit maken. Ik zal niet meer alle shows meegaan, maar wel zo’n show in het Sportpaleis.”

Regi is een vriend geworden en naast een vriend ook iemand waar ik veel aan te danken heb. Hij heeft mij een kickstart gegeven in Vlaanderen. Hij vindt het ook oprecht leuk als je succes hebt.”

Als jurylid en coach was Jaap ook betrokken bij het VTM televisieprogramma ‘Regi Academy’. “Ik vond de rol van jury in de ‘Regi Academy’ superleuk, maar ik weet niet wat er nu mee gaat gebeuren. Ik heb geen idee wat we gaan doen.”

Jaap Reesema komt naar de Lotto Arena. Wil jij erbij zijn in de Lotto Arena? Bestel hier je tickets voor het concert van Jaap in de Lotto Arena

Meer nieuws

Meer nieuws

.