Interview Jaap Reesema heeft groot nieuws over zijn eerste show in de Lotto Arena
PMN
Jaap Reesema heeft groot nieuws over zijn eerste show in de Lotto Arena
Foto: VTM

De Nederlandse zanger Jaap Reesema is zowel in Nederland als in België een heel succesvolle en veelzijdige artiest. En nu is Jaap heel opgewonden over zijn allereerste Belgische concert in de Lotto Arena.

Jaap vertelt aan Showbizz24 wat er gaat gebeuren. “Op 30 maart 2024 sta ik voor de eerste keer in de Lotto Arena met ‘Jaap Reesema, Alles Komt Goed’ en dat is by far mijn grootste show tot nu toe. Het Sportpaleis was nog een maatje te groot.”

De zanger heeft ook heel goed nieuws. “De ticketverkoop gaat heel hard momenteel, de show is bijna uitverkocht.” En dus komt er een extra show? “Ik zit na te denken over een extra show, misschien moeten we dat doen.”
(Lees verder onder de foto)

Ik zit na te denken over een extra show, misschien moeten we dat doen

“Ik vond het al heel spannend om deze show in de Lotto Arena te doen. Als ik optredens doe in Vlaanderen zingen mensen al mijn nummers mee en de zaal staat vol. Dat is leuk, maar in dé Lotto Arena staan, is nog wel een ander verhaal, dat is écht groots.”

Jaap wil groots uitpakken. “Het is een complete set met zeker ook mooie ballads. Het wordt een show met alles erop en eraan, dat wil ik in de Lotto Arena echt laten zien.”

“Ik ga nog niet verklappen wie, maar er gaan zeker special guests komen naar de show. Het is een stevige set en het wordt een echt feest!”

Wil jij erbij zijn in de Lotto Arena met Jaap Reesema? Bestel dan snel tickets via deze link: Bestel hier je tickets voor het concert van Jaap Reesema in de Lotto Arena

Meer nieuws

Meer nieuws

.