Video Isabelle A openhartig over nieuw nummer: “Vond het nodig om daar eens een tekst over te schrijven”
WVDS
Isabelle A openhartig over nieuw nummer: “Vond het nodig om daar eens een tekst over te schrijven”
Foto: Photonews

Isabelle A sloeg de handen in elkaar met de Nederlandse Aafke Romeijn. Samen lanceerden ze ‘Zoals je bent’. Een nummer dat in tijden van sociale media enorm belangrijk kan zijn. De zangeres vertelde er ons zelf meer over.

“Ik zat in de studio ‘Zoals je bent’ in te zingen en ik raakte niet zo goed uit de tekst. Toen stelde onze producer op een bepaald moment voor om de hulp van iemand in te schakelen”, vertelt Isabelle A aan Showbizz24.

“Toen kwamen we terecht bij Aafke. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram, vandaar heb ik haar gebeld. Ik vroeg haar of ze het zag zitten om aan de tekst te sleutelen en dat deed ze onmiddellijk.”

“Ze stuurde het nummer ingezongen door en dat vond ik zo goed klinken dat we er een duet van maakten”, aldus Isabelle.

Isabelle vertelt ook waarover het nummer gaat. “Het nummer gaat over de moed die soms nodig is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Dat is tegenwoordig niet zo gemakkelijk en ik vond het nodig om daar eens een tekst over te schrijven.”

“Iedereen wordt dagelijks geconfronteerd met perfecte beelden, met mensen die niet altijd zichzelf zijn op sociale media. En ik laat me daar persoonlijk ook nog wel eens aan vangen door ook wel eens een keer een filter te gebruiken als ik me niet goed voel”, is de zangeres heel eerlijk. 

“Maar eigenlijk zou je op sociale media ook gewoon jezelf moeten kunnen zijn en dat is niet zo gemakkelijk tegenwoordig. Dus met dit nummer wil ik iedereen een hart onder de riem steken die daarmee worstelt.”

‘Zoals je bent’ is een nummer met een bijzondere boodschap. Die legt Isabelle A zelf graag uit in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.