Video Isabelle A blikt vooruit: “Heb het gevoel dat sommigen toch nog twijfelen”
WVDS
Isabelle A blikt vooruit: “Heb het gevoel dat sommigen toch nog twijfelen”
Foto: Photonews

Nu Isabelle A met ‘Zoals je bent’ een nieuw nummer heeft uitgebracht, lonkt een zomer vol optredens. Hoe die zomer er zal uitzien, vertelde ze ons zelf tijdens een interview.

Of we Isabelle A ook op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ of ‘Zomerhit’ zullen zien. Het is alleszins een leuke gedachte.“Dat voelt voor mij nog ver weg. Maar ik hoop dat het kan en dat we leuke tv kunnen maken.”

“Er zijn nu al enkele optredens binnen. Het gaat geleidelijk aan. Ik heb de indruk dat het vooral de heel grote festivals zoals Tomorrowland en Rock Werchter zijn die doorgaan”, aldus Isabelle A aan onze redactie.

“Er zijn ook heel wat mensen die naar mijn gevoel twijfelen om te boeken. Maar het begint stilletjes aan te komen. Dus laat ons hopen dat we toch wel wat spelen deze zomer”, gaat de zangeres verder.

“Vorig weekend stond ik in het Sportpaleis en dat was dikke ambiance, super veel sfeer. De mensen zongen allemaal mee en iedereen was blij. Het doet goed om iedereen terug te zien buiten komen en af en toe samen iets leuk te gaan doen”, besluit Isabelle.

Bekijk het volledige gesprek in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.