"Ik heb jullie iets doorgestuurd": Zo kondigde K3'tje Hanne zwangerschap aan bij Julia en Marthe
COS

Hanne Verbruggen is vorige week bevallen van haar eerste kindje. Hoe ze het nieuws over haar zwangerschap aan K3-collega's Julia Boschman en Marthe De Pillecyn vertelde, kwamen we vandaag te weten.

Vanaf zaterdag 26 november gaat bij VTM 'K3, één jaar later' van start. De meisjes van K3 werden het afgelopen jaar gevolgd tijdens het eerste K3-jaar van Julia Boschman. De zwangerschap van Hanne Verbruggen komt natuurlijk ook aan bod, inclusief hoe ze het nieuws aan haar collega's vertelde.

"Check jullie gsm eens. Ik heb iets doorgestuurd", zegt Hanne aan Julia en Marthe De Pillecyn. "Oei, er komt niks binnen bij mij", zegt Marthe, terwijl Julia al een blik uitwisselt met Hanne. "Hanne, dat is niet waar, hè?", klinkt het vol ongeloof.

"Hallo?", probeert Marthe haar gsm aan de praat te krijgen. Julia grijpt in en laat Marthe meekijken op haar scherm. "Oh my God, nee", roept het zwartharige K3'tje. "Ik ben zwanger", bevestigt Hanne. Er volgt een dikke groepsknuffel. "Een baby-K3"

"Wij worden tantes", richt Julia zich enthousiast naar Marthe. "Ja, jullie worden tantekes", zegt Hanne. "Oh my God, een baby-Hanne. Of een baby-Jorn." Het werd uiteindelijk een baby-Jorn, want Hanne beviel op maandag 14 november van een zoontje. Die kreeg de naam Julien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.