Ibe Wuyts laat zich scherp uit over 'The Voice van Vlaanderen'
COS
Ibe Wuyts laat zich scherp uit over 'The Voice van Vlaanderen'
Foto: Photonews

Vanaf vrijdag 30 september kunnen we bij VTM terecht voor het achtste seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. We zullen ons weer aan heel wat talent mogen verwachten.

'The Voice van Vlaanderen' winnen was een lange tijd niet het beste wat je kon overkomen. De winnaars van de eerste vier seizoenen zijn de meeste mensen jammer genoeg al vergeten. De winnaars van de afgelopen drie seizoenen doen het echter wel goed.

Eerst was er Luka Cruysberghs die bij Hooverphonic aan de slag mocht. Meest recent was er Grace Khuabi. Haar horen we ook nog regelmatig op de radio. In het zesde seizoen was het Ibe Wuyts die won. Hij scoort al een handvol hits.

Omdat succes zo vluchtig is, voelde Ibe wel een enorme druk om het te maken. "Toen ik 'The Voice' won, schreven ze: 'Wordt Ibe de volgende winnaar die we een maand later al vergeten zijn?'", zegt Ibe in Dag Allemaal.

"Die eerste plaats is een vergiftigd geschenk", merkt Ibe op. "Als je niet rap genoeg iets doet, word je gezien als de gefaalde 'Voice'-winnaar. Gelukkig hebben Luka en ik kunnen bewijzen dat zo'n zege niet het eindpunt hoeft te zijn", aldus Ibe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.