Huwelijk van Regi en Kristel straks op televisie te zien? Regi heeft wel erg verrassend antwoord klaar
COS
Huwelijk van Regi en Kristel straks op televisie te zien? Regi heeft wel erg verrassend antwoord klaar
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten kreeg afgelopen weekend slecht nieuws: 'Horen, Zien en Zwijgen' heeft de 'Zomerhit'-finale niet gehaald. Regi zal het wellicht niet aan z'n hart laten komen.

Het gaat enorm hard voor Regi. De dj stond deze zomer met zijn 'Regi Live'-formule op verschillende Vlaamse podia. Met zijn soloproject als dj werd hij ook tientallen keren geboekt. Met Yves V draaide Regi op Tomorrowland.

Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak gaat het Regi voor de wind. Op Valentijnsdag stelde hij ons voor aan zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny. In april vroeg Regi haar op vakantie in Zuid-Afrika ten huwelijk. "Why wait for the good things", schreef Regi op Instagram.

Intussen zijn Regi en Kristel al volop bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Dat zal begin 2024 plaats vinden. Het gezelschap lijkt warmere oorden te zullen opzoeken. "Of het een winterbruiloft wordt? Laat ons zeggen dat het bij ons koud is", zegt Regi aan HLN.

(Lees verder onder de Instagram-post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regi (@realregi)

Regi was eerder al eens getrouwd. In 2012 stapten de dj en presentatrice Elke Vanelderen in het huwelijksbootje. Ze kregen twee kinderen samen: Ellie-Martha en Renée. Begin januari 2021 besloten Regi en Elke een punt achter hun huwelijk te zetten. "We zijn en blijven vrienden", klonk het.

Fans van Regi konden de huwelijksdag destijds live op televisie volgen. Het huwelijk werd live uitgezonden op muziekzender JIM. Of het huwelijk ook nu op televisie te zien zal zijn? "Dat weet ik niet, maar ik zou het wel heel leuk vinden", zegt Regi aan Het Laatste Nieuws.

"VTM mag me altijd bellen. Ik zou dat als kijker graag zien. Kristel en ik krijgen trouwens vrij veel positieve commentaren op onze verloving. Mensen vinden ons blijkbaar wel een mooi koppel en ze snappen maar al te goed waarom we zo snel gaan trouwen. Dat is lief", aldus Regi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.