Interview Hugo Sigal vol ongeloof over wat er met Camille gebeurt
WVDS

Hugo Sigal is het best gekend van het muzikale duo Nicole en Hugo. Maar sinds enkele jaren is hij ook een weg als acteur ingeslagen. Hij speelt mee in de Ketnet-serie #LikeMe en momenteel ook in het theater met ‘Het Spook van de Operette’.

In #LikeMe zal Hugo Sigal (75) opnieuw te zien zijn als schooldirecteur in het 4de seizoen. “Het laatste seizoen is al opgenomen”, vertelt hij aan Showbizz24.

#LikeMe gaat over de avonturen van een groep jongeren in een middelbare school met bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De cast bestaat uit onder meer Pommelien Thijs, Maksim Stojanac en Camille Dhont.

Hugo verschiet er niet van dat heel wat jonge mede-actrices en -acteurs uit de Ketnet-serie grote successen kennen. “Ik had wel verwacht dat Pommelien Thijs, Maksim Stojanac en Camille Dhont zouden scoren.”

Hugo is wel overdonderd door de carrière van Camille Dhont (21) die een ongelooflijke vlucht neemt. “Maar dat het ineens zo ontploft is, dat is een bom. Dat vind ik onvoorstelbaar”, geeft de zanger-acteur eerlijk toe. “Ik wist wel dat ze allemaal heel veel talent hebben, dat heb ik zelf mogen ondervinden.”

Ontdek in de video wat Hugo nog te vertellen heeft over de samenwerking met de andere acteurs en actrices op de set van de Ketnet-serie #LikeMe.

Hugo Sigal is gedurende oktober te zien in ‘Het Spook van de Operette’. Een komisch stuk onder regie van Manu Jacobs met in de hoofdrollen Luc Caals, Dirk Van Vooren en Celien Hermans. Tickets zijn HIER beschikbaar. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.