Hugo Sigal neemt drastische beslissing na dood van zijn Nicole: “Ik kan niet zonder”
WVDS
Hugo Sigal neemt drastische beslissing na dood van zijn Nicole: “Ik kan niet zonder”
Foto: VRT

De 76-jarige Hugo Sigal heeft met het verlies van zijn zielsverwant Nicole een zware tegenslag te verwerken gekregen. Het verwerkingsproces schreef hij ook neer in het boek ‘Leven voor twee’.

Toen Nicole overleed na een ongelukkige val in november 2022, moest Hugo terug de draad van zijn leven opnemen, wat zwaar was. Hij wil mensen met eenzelfde ervaring nu een hart onder de riem steken met zijn boek.

Veel mensen herkennen veel situaties die Hugo Sigal in zijn boek heeft neergeschreven

“Ik heb ondertussen al heel wat berichten gekregen van mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik en zeggen dat ze veel dingen uit mijn boek herkennen. Het is bedoeld om mensen te steunen in hun verdriet en in het verwerken van het rouwproces." 

In het boek doet Hugo Sigal ook een onthulling over hoe het gebruik van antidepressiva hem heeft geholpen en nu nog tijdens het hele proces dat natuurlijk nog steeds aan de gang is.

“Ik ben dat nog altijd aan het gebruiken”, vertelt Hugo bij Showbits. “Kort na het overlijden heb ik antidepressiva gekregen. Na een tijdje heb ik dat zelf afgebouwd in samenspraak met de dokter, omdat ik dacht dat het me wel zou lukken. Maar na drie maanden besefte ik dat ik ze toch nog nodig heb en ben ik ze weer gaan nemen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.