Hugo Sigal komt met heel bijzonder nieuws: "Een mooie verwijzing naar mijn Nicole"
COS
Hugo Sigal komt met heel bijzonder nieuws: "Een mooie verwijzing naar mijn Nicole"
Foto: Photonews

Hugo Sigal moet al meer dan acht maanden verder zonder zijn echtgenote Nicole Josy. In november overleed ze na een noodlottige val van de trap.

Hugo Sigal gaat nu weer meer en meer aan de slag. Vanaf september zal hij te zien zijn in de musical 'Red Star Line' en aan het einde van het jaar in de 'Winterrevue'. Maar eerst is er nog bijzonder nieuws: op 26 juli brengt Hugo zijn eerste solosingle 'Het Leven' uit.

Het is een autobiografisch nummer waarin het gaat over afscheid nemen, maar dat je ondanks alle tegenslagen toch naar de toekomst moet kijken. "De herinneringen levendig houden, maar ook genieten van het leven. Hoe moeilijk dat het soms is", zegt Hugo aan HLN.

Voor Hugo zal het raar zijn om zonder zijn Nicole op het podium te staan. Na haar alzheimerdiagnose traden ze immers niet meer op. Als artiestennaam koos Hugo gewoon voor zijn naam. "Maar in de O staat er wel '&N', een mooie verwijzing naar mijn Nicole."

Nicole zal voor altijd bij Hugo zijn. De zanger en acteur draagt immers nog steeds de ketting waarin de assen van Nicole verwerkt zijn. Hugo blijft ook in het huis waarin ze samen woonden. Zo wil hij alle herinneringen aan zijn soulmate levendig houden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.