Hugo Sigal grijpt iedereen naar de keel: Iedereen wil dezelfde hartverwarmende boodschap kwijt
COS
Hugo Sigal grijpt iedereen naar de keel: Iedereen wil dezelfde hartverwarmende boodschap kwijt
Foto: VTM - Jokko

Hugo Sigal nam exact negen maanden geleden afscheid van zijn liefste Nicole. De zangeres overleed na een val van de trap en liet Hugo gebroken achter.

Hugo Sigal was afgelopen jaar af en toe op een podium te zien. Nu is Hugo helemaal klaar om zijn muzikale carrière nieuw leven in te blazen. Dat doet hij met het nummer 'Het Leven'. De zanger zingt het lied vanavond als Supertip in het VTM-programma 'Tien Om Te Zien'.

"Het leven kan soms ongenadig hard zijn. Het neemt weg waar je van houdt en laat je achter met verdriet. Als je leeft in een herinnering, verleden ziet in elk klein ding, dan gaat het leven zo aan jou voorbij", zingt Hugo Sigal in 'Het Leven'. "Maar dan komt het moment dat je weer opstaat." Vervolgens barst het nummer helemaal los.

Onder de preview op de Facebookpagina van VTM regent het honderden reacties. En die klinken allemaal hetzelfde. "Prachtig! Pure waarheid, heel veel succes Hugo. Het is je zeker gegund! Voel de kracht van ons Colleke, ze is bij u", reageert iemand. "Prachtige tekst en mooi gezongen", klinkt het meermaals.

"Ik kreeg kippenvel, mooie boodschap!", laat iemand weten. "Kippenvel kreeg ik ervan, prachtig liedje. Colleke zou trots zijn", zegt nog een fan. "Supermooi gedaan. Dankjewel voor dit liedje", reageert iemand. "Amai, dit is schitterend van hem. Dit doet me iets", geeft iemand toe. "Mooi liedje, pure waarheid", zeggen heel wat mensen.

"Zo supermooi en inderdaad we moeten genieten van elk moment. Heeft me bemoedigd", laat iemand weten. "Fantastisch en wat een stem", vindt nog een fan. "Prachtig lied. Ga zo door Hugo. Nicolleke zal heel blij zijn van hierboven", klinkt het verder. "Tijdens de repetitie was het zo aangrijpend, een prachtig lied met een mooie tekst, pure waarheid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.