Hugo Sigal barst in tranen uit na wat hij ziet tijdens optreden: "Bijzonder zwaar"

door: STG
Hugo Siga
Afbeelding bron: Photonews

In november moest Hugo Sigal nog onverwacht afscheid nemen van Nicole Josy. Ze overleed na een spijtige val van de trap.

Dit weekend staat de cast van '#Like Me' maar liefst vier keer in het Sportpaleis. Tijdens de afscheidstour geeft de cast nog één keer het beste van zichzelf. Al doen er steeds meer geruchten de ronde dat het niet helemaal het einde zou betekenen. Fans vermoeden dat er nog een film zit aan te komen.

Na het overlijden van Nicole Josy probeert Hugo Sigal stilaan weer de draad op te pikken. Hij verschijnt steeds meer in het openbaar. Ook gisteren gaf hij het beste van zichzelf in het Sportpaleis. Hij bracht een aangrijpende versie van 'Ik Geloof'.

"De afgelopen maanden waren bijzonder zwaar voor mij. Ik zou jullie allemaal vanuit de grond van mijn hart willen bedanken voor de steun en de liefde die ik van jullie kreeg de afgelopen periode", spreekt hij het publiek toe.

"Jullie lieve woorden hebben mij ontzettend geholpen. Ik wil deze woorden teruggeven aan jullie met heel mijn hart en alle liefde", besluit Hugo.