Hugo maakt er zich boos om: “Ik wil het niet meer lezen”
PMN
Hugo maakt er zich boos om: “Ik wil het niet meer lezen”
Foto: Photonews

De fans van Hugo weten wel wat te doen. Hij heeft immers net een boek uit en een nieuwe single. De single gaat over Saint-Tropez, de plaats waar hij en Nicole vaak op vakantie gingen.

Hugo zei eerder al dat het goed met hem gaat. Hij heeft een boek uit over de dood van zijn echtgenote Nicole. Daarnaast is er ook zijn nieuwe single ‘Saint-Tropez’. In oktober start dan ook nog eens de theatertour.

Hugo zit niet stil. Het is voor hem ook de beste manier om om te gaan met het vele verdriet dat nog steeds bij hem aanwezig is. De zanger duldt geen negativiteit meer in zijn leven.

Hugo kan zich opwinden in de reacties over hem op de sociale media

De reacties op de sociale media helpen daar niet bij. Hugo kan er zich in Dag Allemaal boos om maken. “Ik weet maar al te goed wat sommigen denken of schrijven”, klinkt het.

Hugo heeft de reacties op de sociale media ook gelezen. “Is het nu nog niet gedaan?” of “Is hij er nu nog over bezig?” Het zijn maar enkele van de negatieve reacties.

De zanger is daar helemaal klaar mee. “Ik wil het niet meer lezen”, zegt hij. “Als ik goesting heb om te bleiten, dan bleit ik.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.