Hugo broedt op bijzonder project na overlijden Nicole: "Ze zou dat zo mooi gevonden hebben"
COS
Hugo broedt op bijzonder project na overlijden Nicole: "Ze zou dat zo mooi gevonden hebben"
Foto: Photonews

Hugo Sigal heeft een erg moeilijke maand achter de rug. Het gemis van zijn echtgenote Nicole Josy was enorm groot. Vooral op donderdag 1 december. Nicole & Hugo zouden dan hun 51ste huwelijksverjaardag gevierd hebben.

Maar Hugo Sigal zet door en zal blijven zingen en acteren, omdat Nicole het zo gewild zou hebben. Hugo zal zijn Nicole wel overal bij blijven betrekken. Zo heeft Hugo een prachtig plan in gedachten.

"Tijdens een van de laatste voorstellingen van 'Het spook van de operette' kwam iemand van de vereniging Stop Alzheimer bij me", vertelt hij in Het Nieuwsblad. Die vroeg of Nicole & Hugo volgend jaar meter en peter van de vereniging wilden worden.

Nu Nicole overleden is, gaat Hugo alsnog vragen of ze toch samen peter en meter mogen zijn. "Ze zou dat zo mooi gevonden hebben", zegt hij. Zangeres en actrice Martine de Jager schreef een nummer. Nicole heeft het nog gehoord en vond het "heel erg mooi".

"Daarom zou ik het nu zelf graag op­nemen en aanbieden aan Stop Alzheimer. In mijn hoofd ­borrelen intussen nog andere muzikale ideeën. Die ­hebben allemaal met Nicole te maken. Ik wil dus blijven zingen maar ook acteren", besluit Hugo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.