📷 Hoe leuk! Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 op dubbeldate met hun partners Sinerjey en Ben
COS
📷 Hoe leuk! Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 op dubbeldate met hun partners Sinerjey en Ben
Foto: Instagram @juliaboschman_

De meisjes van K3 beleven een drukke zomer met verschillende optredens. Een hoogtepunt voor Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman zijn de Late Night-shows in Middelkerke.

De vraag van oudere K3-fans voor een volwassen show klinkt al jaren. Studio 100 gaf deze zomer een beetje toe met de 'Live Late Night'-shows in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Op 21 juli vond de eerste show (met staanplaatsen) plaats, de tweede is op 12 augustus.

Tussen alle zomeroptredens en voorbereidingen door, is er deze zomervakantie maar weinig tijd voor vakantie. Gelukkig hebbe de K3'tjes voldoende vrije tijd om ook andere dingen te plannen. Zo zakte tweederde van de groep donderdag af naar Knokke-Heist voor de première van de Cirque du Soleil-voorstelling 'Kurios'.

Op de fanpagina K3 Highlights zien we Marthe De Pillecyn en Julia Boschman posseren op de rode loper. Opvallend: Hanne Verbruggen is er niet bij. Die opteerde wellicht quality time met haar zoontje Julien, die al bijna acht maanden oud is.

Op een foto die Marthe deelt op Instagram Stories zien we dat Marthe en Julia niet alleen naar de kust trokken. Marthe nam echtgenoot Sinerjey Meyfroodt mee en Julia werd vergezeld door Ben Broek, met wie ze al bijna vijf jaar samen is.

Er deden een tijdje geruchten de ronde dat Julia niet langer samen is met Ben. Ze drukte die roddels eerder al de kop in, maar met deze selfie bewijst Julia nogmaals dat alles nog goed zit tussen haar en Ben. Mooi zo!

Marthe en Julia van K3 met Sinerjey en Ben
Instagram @marthedep

Meer nieuws

Meer nieuws

.