Video In het oog springende vaststelling bij K3-terugkeer Hanne: “Valt vooral op naast Julia”
WVDS

K3 is weer compleet. Afgelopen weekend ging de nieuwe K3-tour ‘Vleugels’ in première in Gent mét Hanne Verbruggen. Intussen is Hanne bevallen van zoontje Julien en zit haar moederschapsrust erop. 

Onze showbizzwatcher volgde deze unieke gebeurtenis op voor ons en ze zag dat het Hanne goed deed om weer op het podium te staan. “Wat is het bijzonder om weer op het podium te staan. Het voelt zo vertrouwd om weer bij Marthe & Julia te zijn en jullie reacties, applaus en warmte te voelen. Ik heb zo genoten!”, klonk het bij Hanne na de eerste shows in Gent.

“Afgelopen weekend hoefde Hanne Julien zelfs niet te missen. Want hoewel ze in in Dag Allemaal had aangegeven dat Julien nog te jong is om backstage mee te nemen, moest ze aan ‘Play Café’ toch toegeven dat hij beneden in de backstage zat. Mét een koptelefoon.” 

Het moederschap en het drukke K3-leven combineren, daar komt heel wat bij kijken, maar Hanne stelt prioriteiten. “Julien is volgens Hanne een heel makkelijke baby, dus dat maakt het uiteraard allemaal een stuk makkelijker. Ze gaf wel al aan dat als de borstvoeding niet meer te combineren valt met het drukke K3-schema, dat ze er dan mee stopt.”

Verder heeft onze showbizzwatcher het nog over hoe haar werkgever Studio 100 rekening houdt met het prille moederschap van Hanne. Er is haar ook iets opgevallen bij Hanne tijdens de eerste shows nadat ze een maandje terug aan het werk is. Wat dat is, zie je in de video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.