Het is officieel! Droom van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia gaat eindelijk in vervulling
COS
Het is officieel! Droom van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia gaat eindelijk in vervulling
Foto: VTM

De meisjes van K3 hebben hun droom meermaals verkondigd en nu geeft Studio 100 er gehoor aan: Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman schitteren binnenkort in hun eigen musical.

In januari deden de geruchten - inclusief foto van Marthe, Hanne en Julia als Knirri, Knarri en Knorri - al de ronde. Vandaag wordt het nieuws officieel bevestigd: 'De 3 Biggetjes' komt in het voorjaar van 2024 terug naar de Nederlandse en Vlaamse zalen.

Na het succes met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts in 2003 en 2007 keert 'De 3 Biggetjes' in 2024 terug in een nieuw jasje met de huidige K3-bezetting, bestaande uit Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman.

De voorstelling toert door verschillende theaters vanaf 10 februari 2024 en belooft een waar spektakel te worden vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek. Hanne, Marthe en Julia mogen zich opmaken voor hun musicaldebuut, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Kaarten zijn nu al beschikbaar via de3biggetjes.live.

https://www.instagram.com/p/CtQ_2EJMdQZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.