Het loopt helemaal fout voor Hugo Sigal: "Gecrasht"

door: LHX
Hugo Sigal Het Spook van de Operette repetitie
Afbeelding bron: WVDS

Tijdens de uitreikingsshow van De Kastaars bracht Hugo Sigal een prachtige ode aan de bekende Vlamingen die het afgelopen jaar zijn overleden. Het was zijn eerste optreden zonder Nicole Josy.

Hugo Sigal ontroerde heel Vlaanderen met zijn optreden op De Kastaars. Ondanks zijn grote verdriet voelt hij zich duidelijk nog steeds als een vis in het water op het podium.

Toch verliepen de voorbereidingen niet zonder slag of stoot. "Tijdens de eerste repetitie ben ik halverwege gecrasht en kon ik geen noot verder zingen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Ik ben toen moeten stoppen." Ook tijdens de generale repetitie gebeurde het.

Voor het optreden zelf was hij dan ook ontzettend zenuwachtig. Zó zenuwachtig dat hij hulp inriep van zijn 'Colleke' en niet de zaal in durfde te kijken. 

"Ik kon elk moment breken, maar dankzij de hulp van Colleke is het mij toch gelukt om het nummer helemaal uit te zingen." Achteraf in de backstage crashte hij echter opnieuw. "Toen ik thuis arriveerde, was ik fysiek en mentaal helemaal op. Maar ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!