Het doet Laura Tesoro écht veel pijn: Dit kreeg ze te horen toen ze vroeg of ze mocht komen optreden
PMN

Laura Tesoro toont zich van haar beste kant in het VTM-programma ‘Een Echte Job’. Intussen is ze ook nog zangeres en is begonnen met het schrijven van nieuwe nummers.

Maar aan optredens komen is niet makkelijk voor Laura, zelfs niet voor de corona. “Ja, veel mensen denken blijkbaar nog altijd dat ik maar vier nummers heb of zo. Eens ik mijn plaat ‘Limits’ uit had, dacht ik van dat vooroordeel af te zijn”, bedenkt de zangeres zich in Dag Allemaal.

“Maar toen ik een tour wilde doen, kreeg ik van een clubeigenaar toch weer het antwoord dat ze wilden ‘passen omdat mijn muziek niet tot hun core business behoort’. 

Laura liet het er niet bij. “Nee, ik heb hen vriendelijk gevraagd eens naar m’n album te luisteren en m’n act op de MIA’s te bekijken. Ik denk dat veel mensen ’n verkeerd beeld van me hebben als zangeres, dat ik nog altijd dat meisje van het Songfestival ben. Ik raak daar maar moeilijk vanaf, helaas.”

Het doet haar wel pijn. “Ik kan maar één ding doen, hé: keihard blijven werken om die perceptie te veranderen. Na de opnamen van ‘Een Echte Job’ heb ik genoten van een weekje vakantie in Frankrijk met Jordan. Het was fantastisch! Ik ben weer helemaal opgeladen om nieuwe muziek te schrijven!

Meer nieuws

Meer nieuws

.