Herman Verbruggen duidelijk over Hugo na dood van Nicole: “In twee gebroken en dan wordt het moeilijk"
PMN
Herman Verbruggen duidelijk over Hugo na dood van Nicole: “In twee gebroken en dan wordt het moeilijk"
Foto: Photonews

Vorige week vrijdag kwam er het dramatische nieuws dat Nicole Josy overleden was. Het nieuws kwam bij alle Vlamingen keihard aan.

Veel BV’s koesteren fantastische herinneringen aan Nicole. Dat is ook zo ook bij Herman Verbruggen en An Swartenbroeckx, ofwel Markske en Bieke uit ‘FC De Kampioenen’.

Herman en An hadden voor de ‘FC De Kampioenen’ opnames op een cruiseschip. De opnames vonden plaats op ‘The Freedom of Seas’. “Dat was toen het grootste cruiseschip ter wereld”, legt Herman uit aan Het Laatste Nieuws.

“Die opnames was een soort show waar Nicole en Hugo deel van uitmaakten. Die komen op en doen dat gerepeteerde nummertje perfect.”

Het nieuws dat Nicole er niet meer is komt hard binnen bij hen. “Zij symboliseerden eigenlijk de ideale liefde en de ideale relatie", gaat Herman verder.

“Zo ver zelfs dat mensen begonnen twijfelen en dachten dat het niet kon. Mensen die hen kenden, die zullen ook wel even gekibbeld hebben, dat was een topkoppel. Daar kan je niet onderuit!”

“Dat is ook de reden waarom mensen nu zo meevoelen met Hugo. Je denkt onmiddellijk aan die mens die achterblijft. Die zijn tandem is in twee gebroken en dan is het moeilijk fietsen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.