Live Herbeleef de viering Will Tura 80: "Dit gevoel is zo bijzonder, ik ben heel dankbaar"
WVDS

Will Tura wordt in Veurne geëerd. Tijdens de viering Will Tura 80 wordt een standbeeld onthuld voor de keizer van het Vlaamse lied en staan er verschillende optredens op het programma. Onze reporter ter plaatse zorgt dat je alles vanop de eerste rij kan beleven bij Showbizz24.

Celien Deloof zag naar eigen zeggen al zestig optredens geschrapt worden. De 27-jarige dochter van Margriet Hermans heeft ook goed nieuws want sinds kort heeft ze een eigen webshop.

De webshop van Celien Deloof kan je vinden via dett.be. “Ik verkoop kledij, accessoires, schoenen, juwelen, handtassen...Daar kruipt veel tijd in, maar financieel is dit een opsteker.”

Celien Deloof is intussen ook al zo’n 45 kilo kwijt na haar operatie. Ze ontvangt heel wat complimentjes. “Dat doet deugd”, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik krijg les van een personal trainer en ik ga vaak wandelen met m’n hondjes.”

“Sinds ik slanker ben, ontvang ik zo nu en dan berichtjes van mannen. Da’s leuk, maar ik ben daar niet zo mee bezig. Ik geniet er gewoon van om m’n leven weer in de plooi te krijgen.”

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.