Heftig! Kijkers uiten vernietigende kritiek voor Metejoor en Pommelien Thijs na de MIA's
COS
Heftig! Kijkers uiten vernietigende kritiek voor Metejoor en Pommelien Thijs na de MIA's
Foto: GoPlay

Donderdag werden de MIA's uitgereikt in Paleis 12. Het waren Pommelien Thijs en Stromae die de meeste awards wisten te verzilveren.

Pommelien Thijs mocht drie awards mee naar huis nemen. Camille en Metejoor mogen er elk twee aan hun awardkast toevoegen. Stromae had de meeste nominaties op zijn naam staan. Negen keer was hij genomineerd, drie daarvan kon hij er verzilveren.

Ondanks haar zeven nominaties moest Angèle dan weer met lege handen naar huis. Ook Max Colombie van Oscar & The Wolf kon geen nominatie verzilveren. Dat Angèle en Max er geen wonnen en Stromae 'maar' drie stoot veel mensen tegen de borst.

"Je kan de MIA's toch weinig serieus nemen als Metejoor 'Beste solo man' wint terwijl er een wereldster als Stromae genomineerd was", klinkt het op Twitter. "Regi die het haalt van Charlotte de Witte. Metejoor die het haalt van Stromae. Speciaal, die MIA's", reageert Sammy Mahdi.

"Als metejoor wint van Stromae en Pommelien Thijs van Angèle, dit is gewoon de naam award niet waardig", vindt iemand. "Metejoor boven Stromae, Pommelien Thijs boven Angèle, Regi boven Charlotte de Witte en Lost Frequencies. Wat een onwaarschijnlijke bedoening is dit?"

https://twitter.com/SammyMahdi/status/1618705241444339715

Meer nieuws

Meer nieuws

.