Heel straf wat Niels Destadsbader doet en hij heeft nog meer goed nieuws te melden
PMN
Heel straf wat Niels Destadsbader doet en hij heeft nog meer goed nieuws te melden
Foto: Photonews

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Niels Destadsbader kruipt weer op het podium en daar zitten blijkbaar ook heel veel mensen op te wachten.

Nanny Tiggy Legge-Bourke werd door prins Charles in huis gehaald toen hij en Diana in 1993 uit elkaar gingen. Zes jaar lang was ze de nanny van Harry en William. Diana vermoedde dat er meer aan de hand was tussen Tiggy en prins Charles. Zeker nadat Legge-Bourke had toegegeven dat ze als schoolmeisje verliefd was geweest op de kroonprins.

Diana probeerde haar in diskrediet te brengen. Zo zei ze bij een ontmoeting net luid genoeg opdat iedereen het kon horen: “Jammer van de baby”. Daarmee was de roddel geboren dat de nanny zwanger was geweest van Charles en abortus had laten plegen. Aan haar voormalige butler schreef Diana dat ze een complot vermoedde. Charles zou met haar auto knoeien “opdat ze een zwaar ongeval” zou krijgen om zo met Legge-Bourke te kunnen trouwen. Camilla Parker Bowles was slechts een afleidingsmanoeuvre, schreef ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.