Hartverwarmend wat Hugo Sigal na overlijden van Nicole Josy doet voor haar
COS
Hartverwarmend wat Hugo Sigal na overlijden van Nicole Josy doet voor haar
Foto: Photonews

Nicole Josy kwam op donderdag 3 november thuis ten val. Op 4 november overleed ze in het ziekenhuis in het bijzijn van partner Hugo Sigal en beste vriendin Christel.

Al één maand moet Hugo Sigal leven zonder zijn zielsverwant Nicole Josy. Hugo werd de afgelopen weken gesteund door vrienden, familie én berichten van fans. Om iedereen te bedanken voor de deugddoende steunbetuigingen van de afgelopen weken, schreef Hugo een mooie open brief.

"Ondanks het grote verdriet hebben we heel goed ervaren hoe sterk Vlaanderen meeleeft. We zijn overstelpt met duizenden mails, brieven en kaartjes", schrijft Hugo in de brief. "Veel mensen schreven een paar korte woorden van troost. Anderen mooie brieven met persoonlijke herinneringen.

"Ik heb elke mail, elke brief en elk kaartje gelezen. Luidop, want dan dringen de woorden dieper door en zo weet ik dat Nicole ze ook hoort", ontroert Hugo. "Wat zou Nicole gelukkig zijn met zoveel warmte en liefde! Al die berichten betekenen voor mij een grote steun en troost."

Meer nieuws

Meer nieuws

.