Hardnekkige geruchten dan toch waar: Julia van K3 al half jaar single
WVDS
Hardnekkige geruchten dan toch waar: Julia van K3 al half jaar single
Foto: VTM

De laatste maanden gingen er al hardnekkige geruchten de ronde over het liefdesleven van Julia Boschman van K3. Tot nu toe lachte ze die insinuaties nog weg.

De blonde van K3 werd nergens nog gezien met haar grote liefde Ben, waarmee ze al drie jaar een koppel vormde toen ze bij K3 aan de slag ging. Ook was hij nergens te bespeuren bij de première van De 3 biggetjes.Toch wel een belangrijk moment voor haar.

Julia Boschman ontkent het niet langer, al half jaar vrijgezel

De geruchten over een breuk werden alleen nog erger toen Julia ook op het trouwfeest van Hanne Verbruggen eind mei zonder Ben toe kwam. Vandaag, op de première van de Studio 100-musical Sneeuwwitje, besloot Julia aan HLN te bevestigen dat ze weer single is.

“Ben en ik zijn al een half jaar uit elkaar”, vertelde Julia aan de reporter. Het is duidelijk dat ze niet graag veel ruchtbaarheid wilde geven aan hun breuk en die eerst zelf wilde verwerken.

Over de breuk wil ze nog kwijt dat ze beiden hun breuk al goed verwerkt hebben. “We zijn supergoed uit elkaar gegaan, eigenlijk is er nooit een probleem geweest. We zijn 100 procent oké met elkaar, we hebben nog contact. Ik heb niet afgezien van die breuk en hij ook niet”, besluit Julia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.