Hanne Verbruggen vindt het zo belangrijk voor haar zoontje: "Dat wil ik Julien ook meegeven"
COS
Hanne Verbruggen vindt het zo belangrijk voor haar zoontje: "Dat wil ik Julien ook meegeven"
Foto: Instagram @hannecarry__

De meisjes van K3 staan deze zomer op verschillende podia in Vlaanderen en Nederland. Kort na de zomervakantie, op 17 september, worden ze opnieuw in Hofstade verwacht voor een bijzonder evenement.

Op 10 en 11 juni vond de K3 RUN&FUN al plaats in het Nederlandse Breda. In Vlaanderen organiseren Sport Vlaanderen en Studio 100 de K3 RUN&FUN op zondag 17 september al voor de derde keer voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in Hofstade. 

Naast meelopen met de K3 Run kunnen de kinderen zich uitleven op springkastelen, zich laten schminken of kennismaken met allerlei sporten bij verschillende sportfederaties. K3 is natuurlijk de hele dag van de partij om de kinderen aan te moedigen tijdens het sporten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

K3 (@k3.studio100)

"Nu ik ouder ben, merk ik hoe belangrijk goed voor mijn lichaam zorgen is. Bewegen is daar een essentieel onderdeel van", zegt Hanne Verbruggen in Hup! van Gezinssport Vlaanderen. "Door mijn conditie te onderhouden, kan ik zonder problemen drie shows op een dag doen. Daar ben ik dankbaar voor."

"'Een gezond mens in een gezond lichaam', het is een cliché, maar het is wel zo. Dat wil ik Julien, mijn zoontje, ook meegeven", zegt Hanne, die op 14 november voor het eerst mama werd. "Waarschijnlijk pak ik het op dezelfde manier aan als mijn ouders: spelenderwijs."

Meer nieuws

Meer nieuws

.