Hanne Verbruggen verrast: "Zwangerschap valt echt niet te combineren met K3"
COS
Hanne Verbruggen verrast: "Zwangerschap valt echt niet te combineren met K3"
Foto: VTM

Vanaf zaterdag 26 november komen we erachter hoe de meisjes van K3 het eerste jaar met Julia Boschman beleefd hebben. Vier weken lang volgen we K3 in 'K3, één jaar later'.

In de eerste aflevering legden de camera's een mooi moment vast: hoe Hanne Verbruggen aan Marthe De Pillecyn en Julia Boschman vertelde dat ze zwanger was. Dat deed Hanne begin mei tijdens de opnames van de tv-reeks 'K3 Vriendenboek'. Marthe en Julia reageerden natuurlijk dolenthousiast.

"Als we het er de afgelopen jaren over hadden was ik vaak degene die zei: 'Dat valt echt niet te combineren met K3'", bekent Hanne. "Er waren veel obstakels en ik voelde gewoon: nu nog niet. Maar toen was er ineens een gevoel van: misschien wel? We hebben het op ons laten afkomen en het was vrij snel gebeurd."

Vooral bij Marthe was de verrassing groot: "Ik had het echt niet zien aankomen. Totaal niet. We hebben het er wel al over gehad, maar er was zoveel veranderd en eigenlijk is het sinds het vertrek van Klaasje niet meer ter sprake gekomen. Maar keileuk! Dit gaat ook een beetje 'iets van ons' zijn."

De eerste aflevering van 'K3, één jaar later', zaterdag 26 november om 19.55 uur bij VTM

Meer nieuws

Meer nieuws

.