Hanne Verbruggen van K3 ziet hoe omgeving ingrijpt: "Was mezelf heel hard kwijtgespeeld"
COS
Hanne Verbruggen van K3 ziet hoe omgeving ingrijpt: "Was mezelf heel hard kwijtgespeeld"
Foto: Photonews

Al meer dan zes jaar zijn Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn K3'tjes. Iets minder dan drie maanden geleden kregen ze met Julia Boschman een nieuwe collega.

Julia Boschman ondervond meteen na haar overwinning bij 'K2 zoekt K3' aan den lijve dat bekendheid ook negatieve reacties met zich meebrengt. Dat herkennen Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Ook zij kregen al lelijke dingen over zichzelf te lezen.

"In het begin heb ik het daar heel moeilijk mee gehad, zonder dat ik het besefte", zegt Hanne in Billie van Het Nieuwsblad. "Ik leidde een onverstoord leventje en plots had iedereen een mening over mij. Zo schreven ze dat mijn mond te groot was, mijn lach te breed. En plots was ik ook te mager."

Hanne moest aan haar conditie werken, omdat ze de nummers niet gezongen kreeg door de combinatie met de dansjes. "Ik ben beginnen te lopen en begon af te vallen, mede door de stress. Toen werd er gezegd: 'Ze is veel te mager, ze ziet er ziek uit'. Geen honderden reacties, maar wel genoeg om te blijven hangen."

Het probleem was dat Hanne zich hard aanpaste. "Omdat ik het gevoel had dat ik de dingen niet goed genoeg deed. Ik was echt een pleaser en ben mezelf toen even heel hard kwijtgespeeld. Toen hebben de mensen rond mij gezegd: 'Laat dat los.'", aldus Hanne Verbruggen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.